Nadia Comăneci o susține pe Simona Helep, ''regina tenisului''

Nadia Comăneci o susține pe Simona Helep, ''regina tenisului''

Fosta gimnastă Nadia Comăneci apare lângă jucătoarea de tenis Simona Halep, într-o fotografie, la doar câteva ore după terminarea semifinalei cu Flavia Pennetta, de la turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York.

Sursa foto: Nadia Comăneci / Facebook

Nadia Comăneci a postat sâmbătă pe pagina sa Facebook o fotografie în care apare alături de Simona Halep, la arenele Flushing Meadows. Explicația imaginii este următoarea: ''Cu regina tenisului, Simona Halep''.

Cele două adevărate simboluri ale sportului românesc sunt foarte relaxate și surâd în fața obiectivului de fotografiat.

În ultimele zile, Simona Halep a avut un susținător important în tribunele de la New York, pe Nadia Comăneci, la meciurile din sferturi și semifinală.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă fără drept de apel de italianca Flavia Pennetta , cap de serie numărul 26, cu 6-1, 6-3, vineri, în semifinalele turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York.

AGERPRES (editor: Aristotel Bunescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…