Nadia Comăneci o susține pe Simona Helep, ''regina tenisului''

Nadia Comăneci o susține pe Simona Helep, ''regina tenisului''

Fosta gimnastă Nadia Comăneci apare lângă jucătoarea de tenis Simona Halep, într-o fotografie, la doar câteva ore după terminarea semifinalei cu Flavia Pennetta, de la turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York.

Sursa foto: Nadia Comăneci / Facebook

Nadia Comăneci a postat sâmbătă pe pagina sa Facebook o fotografie în care apare alături de Simona Halep, la arenele Flushing Meadows. Explicația imaginii este următoarea: ''Cu regina tenisului, Simona Halep''.

Cele două adevărate simboluri ale sportului românesc sunt foarte relaxate și surâd în fața obiectivului de fotografiat.

În ultimele zile, Simona Halep a avut un susținător important în tribunele de la New York, pe Nadia Comăneci, la meciurile din sferturi și semifinală.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă fără drept de apel de italianca Flavia Pennetta , cap de serie numărul 26, cu 6-1, 6-3, vineri, în semifinalele turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York.

AGERPRES (editor: Aristotel Bunescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie

5 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși