Naţionala feminină de tenis de masă a României a învins Slovacia la Campionatul Mondial pe echipe

Naţionala feminină de tenis de masă a României a învins Slovacia la Campionatul Mondial pe echipe

Naţionala feminină de tenis de masă a României a învins, luni, cu scorul de 3-0, reprezentativa Slovaciei în primul meci din grupa A a primei divizii de la Campionatul Mondial pe echipe de la Tokyo, informează site-ul oficial al competiţiei.

Naţionala feminină de tenis de masă a României a învins Slovacia la Campionatul Mondial pe echipe (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Elizabeta Samara a învins-o pe Eva Odorova, scor 3-0, Daniela Dodean a trecut de Barbora Balazova, scor 3-1, iar Bernadette Szocs a învins-o pe Eva Jurkova, scor 3-1.

Următoarele meciuri ale naţionalei feminine la Campionatul Mondial pe echipe: Coreea de Nord (marţi), China (marţi), Austria (miercuri) şi Polonia (joi).

Naţionala masculină de tenis de masă a României a fost învinsă, luni, cu scorul de 3-0, de selecţionata Franţei. Hunor Szocs a fost întrecut de Simon Gauzy, scor 3-0, Ovidiu Ionescu a fost învins de Adrien Mattenet, scor 3-0, iar Andrei Filimon a fost întrecut de Emmanuel Lebesson, scor 3-1.

Următoarele meciuri ale naţionalei masculine la Campionatul Mondial pe echipe: Japonia (marţi), Ungaria (miercuri), Grecia (miercuri) şi Portugalia (joi).

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani

5 „O desfrânată ieftină” / Așa o descrie Claudia Pătrășcanu pe Bianca Drăgușanu