Piţurcă: Şansele să plec după meciul cu Grecia la o echipă din Golf sunt sub 1 la sută

Piţurcă: Şansele să plec după meciul cu Grecia la o echipă din Golf sunt sub 1 la sută

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că şansele de a pleca de la naţionala României la o echipă din Golf, după meciul cu Grecia, din preliminariile Euro-2016, sunt sub unu la sută.

Piţurcă: Şansele să plec după meciul cu Grecia la o echipă din Golf sunt sub 1 la sută (Imagine: Cristina Nichituş/Mediafax Foto)

"Şansele ca eu să plec acum sau după meciul cu Grecia la o echipă dn Golf sunt sub unu la sută. Nu e nimic serios, nu am vorbit cu niciun oficial de la niciun club. Sunt doar speculaţii tot ce a apărut. M-a sunat de trei patru ori un domn din România şi atât", a declarat Piţurcă.

Întrebat dacă este tentat de o astfel de ofertă, Piţurcă a răspuns: "Depinde. Acum vorbim despre pielea ursului din pădure".

El a mai spus că jucătorii au glumit pe seama lui, în legătură cu această ofertă: "Am glumit cu băieţii. Sau ei cu mine. Mi-au zis: «Bravo, nea Piţi, mergeţi pe blat aşa»".

Presa sportivă a vehiculat că selecţionerul Victor Piţurcă ar urma să preia, după meciul cu Grecia, echipa saudită Al Ittihad.

Echipa naţională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…