Presa internaţională după calificarea Simonei în OPTIMI

Presa internaţională după calificarea Simonei în OPTIMI

Presa internațională a analizat, vineri, meciul în urma căruia Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. Publicațiile de specialitate au notat că românca a avut dificultăţi în faţa americancei Bethanie Mattek-Sands, dar până la urmă s-a impus datorită forţei şi consistenţei sale.

 "Halep a fost prea bună pentru Mattek-Sands", a notat site-ul sportal.com.au, care menţionează că românca a avut dificultăţi spre finalul meciului cu Bethanie Mattek-Sands. "Forţa şi consistenţa lui Halep au fost decisive - în ciuda faptului că românca a avut probleme în a decide meciul în setul 2, în care a condus cu 5-1", a continuat sursa citată, conform Mediafax.

"Halep a avut dificultăţi în a se impune în meciul cu Mattek-Sands", a scris şi AFP. "Românca a condus cu 5-1 în setul secund, înainte de a se cufunda într-o gaură neagră, în care adversara ei a depus eforturi pentru a reveni la 5-5. În cele din urmă Halep şi-a reluat bunele momente, pentru a închide partida", a continuat aceeași sursă.

"Halep a rezistat unui val târziu a unei jucătoare inspirate, pentru a rămâne perfectă anul acesta şi pentru a avansa în siguranţă în a doua săptămână a Australian Open", a notat și site-ul oficial al WTA.

"Mattek-Sands a ţinut-o aproape pe Halep în primul set şi, după ce a fost condusă cu 5-1 în al doilea, a câştigat patru ghame-uri la rând, pentru a egala la 5. Dar ocupanta locului 3 mondial s-a regrupat la timp, a făcut un nou break pentru 6-5, apoi a servit cu calm pentru meci, trimiţând o ultimă lovitură de dreapta în diagonală pentru 6-4, 7-5", a mai scris wtatennis.com.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului