Prima consecinţă a pesedizării sportului:Octavian Bellu şi Mariana Bitang au demisionat din COSR

Antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastică, Octavian Bellu, şi antrenoarea Mariana Bitang şi-au depus, vineri, demisiile din Comitetul Olimpic şi Sportiv Român prin e-mai.

"Bellu şi Bitang au depus o cerere de demisie din cadrul COSR prin e-mail. Sunt membrii COSR ca persoane, nu din partea unei instituţii. Sunt nişte oameni recunoscuţi, personalităţi ale sportului. Decizia le aparţine în totalitate, urmează a fi aprobate în Comitetul Executiv. Dar ieri. am avut două şedinţe ale Comitetului Executiv, nu vom putea face una şi astăzi. Nu au motivat în niciun fel aceaste demisii", a declarat pentru Mediafax un oficial COSR. Dealtfel, Octavian Bellu a declarat joi că se gândeşte dacă va continua să antreneze lotul de gimnastică, precizând că dacă este prea bătrân pentru a ocupa funcţia de preşedinte al COSR atunci este prea bătrân şi pentru a mai munci în sală.

Imediat după alegerile pentru funcţia de preşedinte al COSR de joi la care a candidat, Bellu a acuzat jocuri de culise în favoarea lui Petrache şi a spus că este dezamăgit şi că se aştepta ca alegerile pentru conducerea forului să fie o întrecere fair-play, în spiritul valorilor olimpismului.

Alin Petrache este noul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), el fiind ales fiincă este deputat PSD şi pesediştii au vrut să pângărească şi acest colţişor de normalitate din România.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …