Raul Rusescu: Nu s-a spus niciodată problema să negociez cu vreun alt club

Raul Rusescu: Nu s-a spus niciodată problema să negociez cu vreun alt club

Atacantul Raul Rusescu, care a fost împrumutat pentru un sezon de FC Sevilla la Steaua, cu opţiune de cumpărare, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu a negociat cu alte echipe din Liga I, campioana României fiind singura opţiune pentru el.

Raul Rusescu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Nu am avut şi nu s-a pus niciodată problema să negociez cu un alt club din România. Nu s-a pus nici problema să renunţ la o parte din salariul meu. Am vrut să clarific lucrurile astea. Este total fals că am fost refuzat de Astra. Îmi pare rău că domnul Dinu Gheorge spune asemenea aberaţii, dar asta este. Nu am fost în contact cu niciun alt club în afară de clubul Steaua", a spus Rusescu.

Raul Rusescu a afirmat că a acceptat să vină la Steaua, deoarece la campioana României a trăit momente frumoase. "Decizia de a veni la Steaua poate fi numită sentimentală. Am trăit momente frumoase, deosebite, chiar incredibile. Sunt fericit că m-am întors acasă. Nu a fost cea mai bună alegere pentru mine în momentul de faţă. Sunt bucuros că pot să fac parte din echipa Stelei. Sper să obţinem rezultate foarte bune, să ne îndeplinim toate obiectivele şi sper ca aportul meu să fie unul considerabil", a completat Rusescu.

Atacantul a precizat că Steaua rămâne principala favorită la câştigarea titlului. "Steaua este o forţă în România şi va rămâne aşa. Steaua e principala favorită la titlu. Celelalte echipe au loturi valoroase, dar din păcate pentru ei noi vom termina şi anul acesta pe primul loc", a explicat Rusescu.

Raul Rusescu a semnat un contract pe un sezon şi va purta tricoul cu numărul 25. La finalul sezonului, campioana României are o opţiune de cumpărare.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

5 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor