Răzvan Raţ: Charles Dias m-a provocat, dar trebuia să-mi păstrez cumpătul

Răzvan Raţ: Charles Dias m-a provocat, dar trebuia să-mi păstrez cumpătul

Fundaşul echipei Rayo Vallecano Răzvan Raţ a declarat, luni, că a fost provocat de atacantul formaţiei Celta Vigo Charles Dia, înainte de a-l lovi cu capul în faţă, dar a precizat că trebuia să-şi păstreze cumpătul, informează digisport.ro.

Răzvan Raţ: Charles Dias m-a provocat, dar trebuia să-mi păstrez cumpătul (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Mi-a părut enorm de rău din secunda imediat următoare comiterii acelui gest. Nu mă caracterizează un astfel de comportament... E clar că n-am scuze. M-a provocat, că nu-l loveam eu de nebun, dar trebuia ca la vârsta şi experienţa mea să-mi păstrez cumpătul. Că doar nu o fi fost primul care mă înjură pe teren şi care încearcă să mă scoată din minţi. Doar că acum am cedat. Bine, pe cameră nu se vede că fix înainte să comit acel gest, m-a scuipat... În fine. Nu mai are rost să încerc să îmi găsesc eu circumstanţe... Nu trebuia să fac asta şi gata!", a spus Raţ.

Răzvan Raţ a mărturisit că l-a sunat pe Charles şi şi-a cerut scuze: "Am vorbit chiar azi (n.r. - luni) cu el. Mi-am cerut scuze... Le-a acceptat. A fost un dialog foarte civilizat. I-am urat însănătoşire grabnică, el a admis că m-a provocat şi a spus ceva de genul că se întâmplă la fotbal să ai ieşiri, să-ţi pierzi controlul".

Fundaşul Răzvan Raţ a fost eliminat în meciul pe care Rayo Vallecano l-a câştigat, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Celta Vigo, după ce a lovit un jucător advers, provocându-i o fractură de piramidă nazală. Raţ a primit cartonaşul roşu în minutul 63 după ce l-a lovit cu capul în faţă, fără minge, pe atacantul formaţiei Celta Charles Dias, la o fază de atac a oaspeţilor.

Internaţionalul român riscă o suspendare de cel puţin patru etape.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro