Reghecampf: Jucătorii Stelei vor avea doar şase zile de vacanţă dacă vor fi convocaţi la naţională

Reghecampf: Jucătorii Stelei vor avea doar şase zile de vacanţă dacă vor fi convocaţi la naţională

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, la Sport.ro, că s-a întâlnit cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi a discutat despre turneul din Elveţia al primei reprezentative, precizând că jucătorii săi ar avea doar şase zile de vacanţă în cazul în care vor fi convocaţi.

Laurentiu Reghecampf (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

"Din păcate, Steaua începe pregătirile pe 13 iunie, pentru că pe 17 iulie este primul meci din preliminarii. Le-am dat celor doi oameni care conduc fotbalul românesc date reale, pe care le-am scos din computerul nostru, unde avem toate datele băieţilor noştri. Este foarte important să se discute. Trebuie să se ţină cont de acest lucru, pentru că băieţii au nevoie de cel puţin trei săptămâni de pauză după ce terminăm acest sezon. Dacă se decide că jucătorii trebuie să meargă la echipa naţională, vor merge fără niciun fel de problemă şi nu vom face niciun fel de rabat. Toţi jucătorii vor începe pregătirea pe 13 iunie. Probabil că vor avea cinci-şase zile de concediu şi trebuie să reziste, dacă se vor întoarce de la echipa naţională pe 5 iunie", a spus Reghecampf la Sport.ro .

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că jucătorii Stelei au stat aproape 200 de zile în cantonamente în ultimul an. "A fost o simplă discuţie, unde mi-am expus punctul de vedere, le-am spus domnului preşedinte şi domnului Chivorchian ce am lucrat noi la Steaua până acum, sezonul încărcat, cu foarte multe antrenamente, aproape 200 de zile de cantonamente, deci jucătorii noştri după un sezon aşa de încărcat nu mai sunt în stare să meargă într-un turneu de pregătire, dar acesta este programul echipei naţionale, ei îşi doresc să facă parte din lotul echipei naţionale, deci nu sunt probleme în această direcţie. Trebuie să se ia cea mai bună decizie ca jucătorii să fie pregătiţi pentru un nou sezon", a completat Reghecampf.

Echipa naţională a României va susţine, după terminarea campionatului, un stagiu de pregătire în Elveţia, unde va disputa şi două partide amicale cu Albania, la 31 mai, la Sion, şi cu Algeria, la 4 iunie, la Geneva.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...