Rugby: Universitatea Cluj-Napoca - Ungaria 131-5, la primul meci în nocturnă

Rugby: Universitatea Cluj-Napoca - Ungaria 131-5, la primul meci în nocturnă

La împlinirea a 65 de ani de la înființarea secției de rugby, echipa Universității Cluj-Napoca a disputat joi seara primul său meci în nocturnă pe Cluj Arena, învingând la scor, cu 131-5, selecționata Ungariei, un rezultat atât de neobișnuit, încât tabela de marcaj a modernului stadion s-a blocat la 100-5, scrie site-ul Monitorulcj.ro.

Cu același prilej a fost organizată și retragerea jucătorilor clujeni Cristian Săuan, Ioaan Teodorescu, Bogdan Voicu și Bogdan Ionescu, precum și lansarea cărții "U Cluj Rugby — 65 — Tradiție și performanță — 1949-2014", scrisă de ziaristul Demostene Șofron.

Prezent la festivități, președintele Federației Române de Rugby, Haralambie Dumitraș, a afirmat că acest club a însemnat și înseamnă foarte mult pentru rugby-ul românesc. "Este o importantă sărbătoarea a rugby-ul românesc pentru că este bine să ne cunoaștem trecutul pentru a fi mai puternici în prezent și în viitor. Clujul rămâne un oraș cu tradiție în rugby, cu o echipă puternică și un partener de încredere a Federației Române de Rugby. Este o onoare pentru mine să reprezint Federația Română de Rugby la această ceremonie".

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România