Rugby: Universitatea Cluj-Napoca - Ungaria 131-5, la primul meci în nocturnă

Rugby: Universitatea Cluj-Napoca - Ungaria 131-5, la primul meci în nocturnă

La împlinirea a 65 de ani de la înființarea secției de rugby, echipa Universității Cluj-Napoca a disputat joi seara primul său meci în nocturnă pe Cluj Arena, învingând la scor, cu 131-5, selecționata Ungariei, un rezultat atât de neobișnuit, încât tabela de marcaj a modernului stadion s-a blocat la 100-5, scrie site-ul Monitorulcj.ro.

Cu același prilej a fost organizată și retragerea jucătorilor clujeni Cristian Săuan, Ioaan Teodorescu, Bogdan Voicu și Bogdan Ionescu, precum și lansarea cărții "U Cluj Rugby — 65 — Tradiție și performanță — 1949-2014", scrisă de ziaristul Demostene Șofron.

Prezent la festivități, președintele Federației Române de Rugby, Haralambie Dumitraș, a afirmat că acest club a însemnat și înseamnă foarte mult pentru rugby-ul românesc. "Este o importantă sărbătoarea a rugby-ul românesc pentru că este bine să ne cunoaștem trecutul pentru a fi mai puternici în prezent și în viitor. Clujul rămâne un oraș cu tradiție în rugby, cu o echipă puternică și un partener de încredere a Federației Române de Rugby. Este o onoare pentru mine să reprezint Federația Română de Rugby la această ceremonie".

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”

5 Așa o fi?