Șah: Mihaela Sandu, pe locul secund în clasamentul Campionatului European din Georgia, după șase runde

Șah: Mihaela Sandu, pe locul secund în clasamentul Campionatului European din Georgia, după șase runde

Marea maestră Mihaela Sandu se află pe locul secund, cu cinci puncte, în clasamentul provizoriu după șase runde la Campionatul European individual feminin de șah, competiție care are loc la Ceakvi, în Georgia.

După cinci victorii consecutive în debutul turneului, Mihaela Sandu a fost învinsă de Nino Bațiașvili (Georgia), actualul lider, cu 5,5 puncte.

În runda cu numărul 7, singura reprezentantă a României o va avea ca adversară pe Antoaneta Stefanova, din Bulgaria.

Actuala ediție a Campionatului European este organizată de Federația de Șah din Georgia și Uniunea Europeană de Șah la Hotelul Oasis Palace din Ceakvi, cu participarea a 98 de șahiste.

Întrecerea din Georgia, care se dispută în sistem elvețian, pe durata a 11 runde, se va termina la data de 31 mai. Primele 14 jucătoare vor obține calificarea pentru următorul Campionat Mondial feminin.

În ediția 2014, titlul suprem continental a fost obținut de Valentina Gunina (Rusia), în urma Campionatului European individual de șah care a avut loc la Plovdiv, în Bulgaria.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…