Serena Williams a câştigat turneul de la Stanford

Serena Williams a câştigat turneul de la Stanford

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, cap de serie numărul unu, a câştigat, duminică, turneul de la Stanford (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 710.000 de dolari.

Serena Williams a câştigat turneul de la Stanford (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Williams, liderul clasamentului WTA, a învins-o, în finală, cu scorul de 7-6 (1), 6-3, pe Angelique Kerber (Germania), a treia favorită a competiţiei şi poziţia a opta în ierarhia mondială.

Serena Williams, în vârstă de 32 de ani, care a jucat primul său turneu după eliminarea din turul trei de la Wimbledon, a reuşit al patrulea succes în acest an, după ce s-a mai impus la Brisbane, Miami şi Roma.

Pentru succesul de la Stanford, Williams va primi 470 de puncte WTA şi un cec în valoare de 120.000 de dolari, în timp ce Kerber va încasa 64.000 de dolari şi 305 puncte WTA.

Proba de dublu de la Stanford a fost câştigată de perechea spaniolă Carla Suarez Navarro/Garbine Muguruza, cap de serie numărul 3, care a trecut, în finală, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-5, de cuplul Paula Kania/Katerina Siniakova (Polonia/Cehia).

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...