Simona Halep nu își va apăra titlu la turneul WTA de la Dubai

Simona Halep nu își va apăra titlu la turneul WTA de la Dubai

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, nu își va apăra titlul cucerit anul trecut în turneul WTA de la Dubai, nefigurând pe lista participantelor la ediția din acest an a competiției din Emiratele Arabe Unite, care va avea loc între 15 și 20 februarie.

Reprezentanta țării noastre, confruntată cu unele probleme medicale, s-a retras recent din turneul de la Brisbane, la care ar fi urmat să dispute primele sale jocuri din 2016, însă și-a anunțat prezența la cel de la Sydney, programat între 10 și 15 ianuarie, înaintea primului turneu de Mare Șlem al anului, Openul Australiei (18-31 ianuarie).

Conform listei prezentate de organizatorii turneului de la Dubai, principala favorită la ediția din acest an a competiției este americanca Serena Williams, numărul unu mondial, urmată de spaniole Garbine Muguruza (nr.3 mondial), poloneza Agnieszka Radwanska (nr.5), cehoaica Lucie Safarova (nr.9) și germanca Angelique Kerber (nr.10).

Simona Halep a câștigat anul trecut titlul la Dubai după ce a învins-o în finală pe Karolina Pliskova din Cehia, cu 6-7, 7-6 (7/4).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...