Simona Halep, eliminată din turul doi la New Haven

Simona Halep, eliminată din turul doi la New Haven

Jucătoarea originară de Constanţa a cedat uşor primul set, 6-2, pentru ca apoi să reuşească după un al doilea să set de aproape o oră să revină în joc şi să ducă partida în decisiv.

În setul al treilea, la 3-2 pentru jucătoarea din Slovacia, Halep şi-a pierdut serviciul, lucru de care Rybáriková a profitat la maxim şi care a dus la victoria jucătoarei aflate pe locul 68 în clasamentul WTA. Astfel, Halep părăseşte încă din turul doi un turneu pe care anul trecut îl câştigase.

Adversara româncei s-a calificat în turul doi al competiţiei, după ce a câştigat meciul cu jucătoarea spaniolă Silvia Soler-Espinosa (71 WTA), în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Simona Halep şi Magdaléna Rybáriková se întâlniseră până acum de două ori în circuitul profesionist, fiecare impunându-se o dată. Slovaca a câştigat meciul din 2011, la Hobart, iar Halep a bifat victoria în 2013, la Moscova, când oponenta s-a retras, după ce a pierdut primul set.

Jucătoarea din România va reveni pe teren la turneul din Statele Unite care începe duminică, US Open, ultima Mare Şlem al anului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...