Site-ul WTA laudă evoluţia Simonei Halep din meciul cu Bouchard: Un debut

Site-ul WTA laudă evoluţia Simonei Halep din meciul cu Bouchard: Un debut

Site-ul oficial al Asociaţiei jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) a scris despre un "un debut electric" al Simonei Halep la Turneul Campioanelor, în care s-a impus, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, în 69 de minute, în faţa canadiencei Eugenie Bouchard.

"Halep şi-a făcut jocul ei împotriva colegei sale de stea în ascensiune şi debutantă la Turneul Campioanelor, Eugenie Bouchard. Simona a fost pur şi simplu prea puternică, adjudecându-şi, cu 6-2, 6-3, partida cu Bouchard. Halep a fost la controlul meciului încă de la început, conducând cu 4-0. (...) Bouchard a ieşit din scenă în linişte, după ce a comis o dublă greşeală pe mingea de meci a adversarei", a precizat site-ul WTA, care a remarcat o evoluţie "incredibil de consistentă" a Simonei Halep.

Un "start în zbor" pentru Halep, a notat site-ul oficial al competiţiei de la Singapore. "Halep a dat tonul în primul ghem, obţinând break-ul când Bouchard a trimis cu reverul o minge în aut. Într-o clipire, românca şi-a extins avantajul la 4-0", a continuat sursa citată, care a adăugat că Halep a dat puţine semne de slăbiciune.

"Halep a trecut uşor de Eugenie Bouchard la finala WTA", a titrat USA Today.

"Un debut de uitat pentru Eugenie Bouchard la Turneul Campioanelor, împotriva Simonei Halep", a notat canada.com, în timp ce L'Equipe a titrat în ediţia electronică: "Halep o surclasează pe Bouchard".

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard , locul 5 WTA, în primul meci disputat de sportiva română în cadrul Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, găzduit de oraşul Singapore.

Tot luni, în primul meci al grupei roşii, americanca Serena Williams, locul 1 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe jucătoarea sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

În acest moment, Halep şi Williams se află pe primele două locuri ale grupei, urmând a se întâlni miercuri. Bouchard va juca în următoarea partidă cu Ivanovici.

Marţi, sunt programate primele partide din Grupa Albă, Maria Şarapova, locul 2 WTA - Caroline Wozniacki, locul 9 WTA şi Petra Kvitova, locul 3 WTA - Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.

În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Halep este a treia româncă în istorie participantă la o ediţie a finalei sezonului, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria