Sorana Cîrstea - Ana Ivanovici, în primul meci al întâlnirii România - Serbia. Ivanovici: Este programul pe care ni l-am dorit

Sorana Cîrstea - Ana Ivanovici, în primul meci al întâlnirii România - Serbia. Ivanovici: Este programul pe care ni l-am dorit

Sportiva Sorana Cîrstea, numărul 27 WTA, va juca împotriva Anei Ivanovici, locul 12 mondial, sâmbătă, în primul meci al întâlnirii dintre România şi Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup, programată în acest week-end, la Arenele BNR din Bucureşti.

Sorana Cîrstea (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Conform tragerii la sorţi, sâmbătă va avea loc şi meciul dintre Simona Halep, locul 5 WTA, şi Bojana Jovanovski, numărul 39 WTA.

Duminică vor avea loc meciurile de simplu Simona Halep - Ana Ivanovici şi Sorana Cîrstea - Bojana Jovanovski, precum şi partida de dublu Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu - Jovana Jaksici/Nina Stojanovici.

Sâmbătă şi duminică partidele încep la ora 12.00.

Echipa care va câştiga întâlnirea de la Arenele BNR va accede în a doua Grupă Mondială.

La tragerea la sorţi de vineri, efectuată de secretarul de stat în MTS Carmen Tocală, au fost prezenţi şi preşedintele ITF, Francesco Ricci Bitti, şi preşedintele de onoare al federaţiei din Serbia, Slobodan Zivojinovici.

Ana Ivanovici: Este programul pe care ni l-am dorit

Jucătoarea de tenis Ana Ivanovici, fostă numărul 1 mondial, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, după tragerea la sorţi a meciurilor din Cupa Federaţiei, că ordinea de disputare a acestora este cea pe care şi-a dorit-o.

"Este o tragere bună pentru noi, pentru că ăsta e programul pe care ni l-am dorit. Am mai jucat de câteva ori cu Sorana în trecut, dar acum va fi diferit, pentru că este Cupa Federaţiei şi vor fi multe emoţii pentru toată lumea. Voi încerca să aduc primul punct pentru echipă. Vom fi pozitive şi cred că avem o şansă bună. În funcţie de scor voi juca şi în meciul de dublu, dar asta decide căpitanul", a spus Ivanovici.

Ana Ivanovici a afirmat că în România a debutat în circuitul profesionist, în anul 2003, şi a ajuns până în semifinalele turneului de la Bucureşti. "În România am jucat primul turneu profesionist în anul 2000 şi am ajuns până în semifinale. A fost un succes mare. Am memorii bune şi e bine să vin aici din nou", a completat Ivanovici.

Jucătoarea Bojana Jovanovski s-a arătat mulţumită că nu va juca în primul meci al întâlnirii cu România. "Sunt bucuroasă că voi juca al doilea meci, pentru că nu îmi place să joc prima. Am mai jucat cu Simona în urmă cu doi ani, dar de atunci şi-a îmbunătăţit jocul mult. Va fi un meci dificil pentru mine, dar voi încerca să aduc al doilea punct pentru Serbia", a adăugat Jovanovski.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina