Sorana Cîrstea a primit un wildcard pentru turneul WTA de la Miami

Sorana Cîrstea a primit un wildcard pentru turneul WTA de la Miami

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (24 ani) a primit un wildcard pentru turneul WTA de la Miami, care va avea loc în perioada 24 martie - 5 aprilie, au anunțat organizatorii.

Alături de Cîrstea au primit invitații pentru tabloul principal de simplu Cici Bellis (SUA), Indy De Vroome (Olanda), Nicole Vaidisova (Cehia), Natalia Vihlianțeva (Rusia) și Paula Badosa (Spania).

Cîrstea anunțase la mijlocul lunii februarie că s-a accidentat la umăr și va rata turneele WTA de la Rio de Janeiro și Acapulco.

Cîrstea a ajuns pe locul 142 în lume în clasamentul WTA dat publicității luni, urcând o poziție față de săptămâna precedentă (143), care reprezenta cea mai slabă clasare a sa după 6 august 2007. Sorana a fost numărul 21 mondial pe 12 august 2013, cea mai bună clasare din carieră.

În acest an, Cîrstea a pierdut ambele meciuri jucate, la Australian Open în primul tur (5-7, 0-6 cu Alexandra Panova) și la turneul ITF de la Midland (3-6, 3-6 cu Jessica Pegula). De la US Open, care a avut loc la sfârșitul lunii august, Sorana Cîrstea a câștigat doar două meciuri la simplu din opt jucate. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…