Steven Gerrard a disputat al 700-lea său meci pentru FC Liverpool

Steven Gerrard a disputat al 700-lea său meci pentru FC Liverpool

Mijlocașul englez Steven Gerrard, căpitanul lui FC Liverpool, a disputat cel de-al 700-lea său meci în tricoul "cormoranilor", care s-au impus cu 2-1 pe terenul formației Bolton Wanderers, miercuri seara, într-o rejucare din șaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei la fotbal.

Gerrard, în vârstă de 34 ani, dintre care 25 petrecuți la gruparea de pe Anfield, a devenit cu această ocazie al treilea jucător din istoria clubului Liverpool cu cel puțin 700 de meciuri disputate pentru acest club.

Experimentatul mijlocaș va părăsi, însă, în această vară echipa sa de suflet, urmând să-și continue cariera în Liga profesionistă nord-americană (MLS), la formația Los Angeles Galaxy, și nu avea ocazia să-i depășească pe Ian Callaghan (857 meciuri) sau Jamie Carragher (737 meciuri), fotbaliștii cu cele mai multe partide disputate pentru "Reds".

În partida de la Bolton, gazdele, care evoluează în liga secundă englez, au deschis scorul în urma unei lovituri de la 11 m, transformată de Eidur Gudjohnsen, fostul atacant al lui Chelsea și FC Barcelona (min.59), însă Liverpool a întors rezultatul în ultimele minute de joc, grație reușitelor lui Raheem Sterling (min.86) și Philippe Coutinho (min.90).

În optimi, pe 14 februarie, Liverpool va juca în deplasare cu Crystal Palace. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

2 De citit! Așa ar trebui să gândească și să acționeze noua garnitură de primari!

3 Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Nevastă-sa, Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, săptămâna trecută: …

4 Securitatea primise o informație care ar fi putut împiedica fuga Nadiei din țară, dar ofițerul la care a ajun…

5 Sondaj BCS