Steven Gerrard a disputat al 700-lea său meci pentru FC Liverpool

Steven Gerrard a disputat al 700-lea său meci pentru FC Liverpool

Mijlocașul englez Steven Gerrard, căpitanul lui FC Liverpool, a disputat cel de-al 700-lea său meci în tricoul "cormoranilor", care s-au impus cu 2-1 pe terenul formației Bolton Wanderers, miercuri seara, într-o rejucare din șaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei la fotbal.

Gerrard, în vârstă de 34 ani, dintre care 25 petrecuți la gruparea de pe Anfield, a devenit cu această ocazie al treilea jucător din istoria clubului Liverpool cu cel puțin 700 de meciuri disputate pentru acest club.

Experimentatul mijlocaș va părăsi, însă, în această vară echipa sa de suflet, urmând să-și continue cariera în Liga profesionistă nord-americană (MLS), la formația Los Angeles Galaxy, și nu avea ocazia să-i depășească pe Ian Callaghan (857 meciuri) sau Jamie Carragher (737 meciuri), fotbaliștii cu cele mai multe partide disputate pentru "Reds".

În partida de la Bolton, gazdele, care evoluează în liga secundă englez, au deschis scorul în urma unei lovituri de la 11 m, transformată de Eidur Gudjohnsen, fostul atacant al lui Chelsea și FC Barcelona (min.59), însă Liverpool a întors rezultatul în ultimele minute de joc, grație reușitelor lui Raheem Sterling (min.86) și Philippe Coutinho (min.90).

În optimi, pe 14 februarie, Liverpool va juca în deplasare cu Crystal Palace. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…