TAS nu l-a iertat pe Luis Suarez, dar îi va permite uruguayanului să se antreneze cu Barcelona

"Audierile în acest caz au avut loc la 8 august, la Lausanne. La solicitarea celor care au depus apelul şi cu acordul FIFA, TAS a recurs la o procedură de arbitraj accelerată. Drept urmare, comisia TAS a acceptat să anunţe decizia într-un interval scurt", anunţa Tribunalul de la Lausanne miercuri despre cazul Suarez.

Joi, fotbalistul a primit verdictul oficialilor TAS, care au decis că suspendarea de patru luni nu va fi redusă, însă atacantul va beneficia de un favor: va putea să se antreneze în cadru organizat cu Barcelona. 

În urma acestei decizii, uruguayanul va trebui să-şi ispăşească suspendarea iniţială dictată de FIFA, de patru luni, care va expira la 26 octombrie 2014, chiar cu o zi înaintea desfăşurării primului El Clásico al sezonului. Suarez nu va putea evolua pentru FC Barcelona în primele opt etape din Primera Division.

FIFA l-a sanţionat aspru pe Suarez, după ce acesta l-a muşcat pe italianul Chiellini în timpul partidei Italia-Uruguay de la Cupa Mondială. Atacantului i-a fost interzis să joace nouă meciuri pentru naţională şi să pătrundă pe vreun stadion timp de patru luni. În plus, Suarez a fost amendat cu 65.000 de lire sterline de FIFA. Federaţia uruguayană şi fotbalistul au făcut recurs la aceste decizii, iar TAS a fost instituţia însărcinată să judece cazul şi să decidă dacă reduce sau nu suspendarea.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum va fi reformat Ministerul de Interne. Poliţia înghite Jandarmeria la oraş. La sate, e invers

2 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

3 Ți-ai dracu de șobolani! / Șerban Nicolae și-a secretizat sursa a 260.000 de euro, un cont și salariul de la sta…

4 Asta se întâmplă în toate instituțiile! De fapt, tot PSD conduce România!

5 VIDEO Prostul Guvernului a comis-o în direct: penelede, penedeleo, penedele doi..pene

recomandări

Te ia DNA: Gavrila Laurentiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel