TAS nu l-a iertat pe Luis Suarez, dar îi va permite uruguayanului să se antreneze cu Barcelona

TAS nu l-a iertat pe Luis Suarez, dar îi va permite uruguayanului să se antreneze cu Barcelona

"Audierile în acest caz au avut loc la 8 august, la Lausanne. La solicitarea celor care au depus apelul şi cu acordul FIFA, TAS a recurs la o procedură de arbitraj accelerată. Drept urmare, comisia TAS a acceptat să anunţe decizia într-un interval scurt", anunţa Tribunalul de la Lausanne miercuri despre cazul Suarez.

Joi, fotbalistul a primit verdictul oficialilor TAS, care au decis că suspendarea de patru luni nu va fi redusă, însă atacantul va beneficia de un favor: va putea să se antreneze în cadru organizat cu Barcelona.

În urma acestei decizii, uruguayanul va trebui să-şi ispăşească suspendarea iniţială dictată de FIFA, de patru luni, care va expira la 26 octombrie 2014, chiar cu o zi înaintea desfăşurării primului El Clásico al sezonului. Suarez nu va putea evolua pentru FC Barcelona în primele opt etape din Primera Division.

FIFA l-a sanţionat aspru pe Suarez, după ce acesta l-a muşcat pe italianul Chiellini în timpul partidei Italia-Uruguay de la Cupa Mondială. Atacantului i-a fost interzis să joace nouă meciuri pentru naţională şi să pătrundă pe vreun stadion timp de patru luni. În plus, Suarez a fost amendat cu 65.000 de lire sterline de FIFA. Federaţia uruguayană şi fotbalistul au făcut recurs la aceste decizii, iar TAS a fost instituţia însărcinată să judece cazul şi să decidă dacă reduce sau nu suspendarea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…