TENIS Andreea Mitu s-a impus la un turneu din Italia atât la simplu, cât şi la dublu, şi se pregăteşte de Roland Garros

TENIS Andreea Mitu s-a impus la un turneu din Italia atât la simplu, cât şi la dublu, şi se pregăteşte de Roland Garros

Jucătoarea în vârstă de 22 de ani şi-a confirmat statutul de favorită a turneului şi a avut următorul parcurs: în primul tur a trecut de franţuzoaica Josephine Boualem (6-1, 6-2), în optimi a învins-o pe italianca Annalisa Bona (6-2, 6-1), în sferturi a dispus de o altă italiancă, Alice Savoretti (6-1, 6-2), iar în penultimul act al competiţiei a câştigat confruntarea cu poloneza Anna Korzeniak (6-4, 6-1).

Adversara Andreei Mitu din finală, Sara Sorribes, era considerată a doua favorită a turneului. Românca şi-a adjudecat titlul şi la dublu, făcând pereche cu Ştefana Andrei, graţie unei victorii cu franţuzoaicele Audrey Albie/Manon Peral, cu 7-6(5), 6-2. Conaţionalele noastre au trecut în primul tur de elveţiencele Chiara Frapolli/Luna Milovanovic (6-2, 6-1), în sferturi au câştigat în faţa perechii Josephine Boualem (Franţa)/Ariadna Marti Riembau (Spania) cu 6-4, 6-1, iar în semifinale au trecut cu 6-4, 6-4 de cuplul Charlotte Roemer (Ecuador)/Olga Saez Larra (Spania).

Andreea Mitu a comentat succesul pentru „Adevărul“: „Am tot fost accidentată şi nu am prea mai jucat. M-am antrenat puţin după nişte probleme cu umărul şi cu spatele. Dar de prin martie am început să-mi revin şi mă simt foarte bine fizic. Îmi pierdusem din încredere şi, cum Roland Garros se apropie, aveam nevoie de nişte meciuri să-mi revin“.

FOTO Arhivă personală/Facebook

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep, pentru presa franceză: „Sunt un produs al tenisului românesc şi mă mândresc cu asta!“

Simona Halep, câştigătoarea unui premiu de prestigiu din tenis, acordat la Fed Cup

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…