Tenis: Tecău și Rojer, în grupă cu liderii mondiali, frații Bob și Mike Bryan, la Turneul Campionilor

Perechea alcătuită din românul Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer face parte din aceeași grupă, A, cu liderii mondiali, frații americani Bob și Mike Bryan, liderii mondiali, în întrecerea de dublu din cadrul Turneului Campionilor, potrivit tragerii la sorți care a avut loc luni la Londra.

Din aceeași grupă mai fac parte perechile Alexander Peya(Austria)/Bruno Soares (Brazilia) și Lukasz Kubot (Polonia)/Robert Lindstedt (Suedia).

Tecău și Rojer au fost învinși sâmbătă de frații Bryan în semifinalele turneului Masters de la Paris-Bercy.

În grupa B vor evolua perechile Daniel Nestor (Canada)/ Nenad Zimonjic (Serbia), Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia), Marcel Granollers/Marc Lopez (Spania) și Julien Benneteau/Roger Vasselin (Franța).

Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor fi prezenți pentru a treia oară în carieră la Turneul Campionilor, însă s-au calificat pentru prima dată ca pereche, după ce au câștigat opt titluri în 2014 și au pierdut o finală. Niciunul nu a reușit însă să treacă de faza grupelor la edițiile precedente. În 2011 și 2012, Tecău l-a avut ca partener pe Robert Lindstedt (Suedia).

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 România „valorilor” / Haznalele TV sunt în delir

2 Un imbecil

3 Revoltă în Poliţie / „Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi ş…

4 Cine va câștiga alegerile în SUA? Predicția profesorului care nu a dat greș niciodată

5 „Categoria valori” / Petrecere cu 100 de lideri interlopi în clubul Kundalini din Tei, iar Poliția spune că n-au…