Tenis: Tecău și Rojer, în grupă cu liderii mondiali, frații Bob și Mike Bryan, la Turneul Campionilor

Tenis: Tecău și Rojer, în grupă cu liderii mondiali, frații Bob și Mike Bryan, la Turneul Campionilor

Perechea alcătuită din românul Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer face parte din aceeași grupă, A, cu liderii mondiali, frații americani Bob și Mike Bryan, liderii mondiali, în întrecerea de dublu din cadrul Turneului Campionilor, potrivit tragerii la sorți care a avut loc luni la Londra.

Din aceeași grupă mai fac parte perechile Alexander Peya(Austria)/Bruno Soares (Brazilia) și Lukasz Kubot (Polonia)/Robert Lindstedt (Suedia).

Tecău și Rojer au fost învinși sâmbătă de frații Bryan în semifinalele turneului Masters de la Paris-Bercy.

În grupa B vor evolua perechile Daniel Nestor (Canada)/ Nenad Zimonjic (Serbia), Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia), Marcel Granollers/Marc Lopez (Spania) și Julien Benneteau/Roger Vasselin (Franța).

Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor fi prezenți pentru a treia oară în carieră la Turneul Campionilor, însă s-au calificat pentru prima dată ca pereche, după ce au câștigat opt titluri în 2014 și au pierdut o finală. Niciunul nu a reușit însă să treacă de faza grupelor la edițiile precedente. În 2011 și 2012, Tecău l-a avut ca partener pe Robert Lindstedt (Suedia).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu