Tenis: Tecău și Rojer, principalii favoriți în proba masculină de dublu la Australian Open

Tenis: Tecău și Rojer, principalii favoriți în proba masculină de dublu la Australian Open

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a fost desemnată cap de serie numărul unu în proba masculină de dublu din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, în timp ce cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna este al patrulea favorit.

Tecău și Rojer, semifinaliști la ediția de anul trecut, vor debuta contra perechii Martin Klizan (Slovacia)/Serghei Stahovski (Ucraina), în timp ce Mergea și Bopanna îi au ca adversari în primul tur la Melbourne pe australienii Omar Jasika/Nick Kyrgios.

La feminin, Irina Begu și Monica Niculescu sunt capi de serie numărul nouă, iar în runda inaugurală vor înfrunta perechea Dominika Cibulkova (Slovacia)/Kirsten Flipkens (Belgia).

Celelalte două românce de pe tabloul de dublu vor avea adversare dificile: Alexandra Dulgheru face pereche cu Sílvia Soler-Espinosa (Spania), iar în primul tur vor juca împotriva favoritelor nr. 11, Iaroslava Șvedova (Kazahstan)/Samantha Stosur (Australia), în timp ce Raluca Olaru și belgianca Ysaline Bonaventure le vor întâlni pe Jelena Jankovic (Serbia) și Andrea Petkovic (Germania).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa