Turneul ATP de la Rio de Janeiro - David Ferrer a început perfect sezonul pe zgură

Turneul ATP de la Rio de Janeiro - David Ferrer a început perfect sezonul pe zgură

Spaniolul David Ferrer, al nouălea tenisman al lumii, a început ideal sezonul pe zgură, impunându-se duminică în turneul ATP 500 de la Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii totale de 1.414.550 dolari, în finala căruia l-a învins duminică în două seturi, 6-2, 6-3, pe italianul Fabio Fognini.

Sub ochii brazilianului Gustavo Kuerten, triplu câștigător la Roland Garros (1997, 2000, 2001), Ferrer (31 ani) s-a impus fără probleme în fața lui Fognini, trecându-și în palmares al doilea titlu din acest sezon, după cel cucerit la Doha, în luna ianuarie, și al 23-lea din carieră, la capătul unui joc care a durat o oră și 23 de minute.

Fognini (27 ani), cap de serie nr. 4, a părut doar o umbră a jucătorului care îl eliminase cu o zi înainte pe spaniolul Rafael Nadal, deținătorul titlului și principalul favorit al competiției de la Rio. Italianul a comis 17 greșeli neforțate în primul set, în timp ce Ferrer, al doilea favorit, a combinat răbdarea sa recunoscută cu loviturile puternice de pe linia de fund, nelăsându-i nicio șansă adversarului. Jucătorul spaniol a înregistrat cu această ocazie a opta sa victorie în tot atâtea meciuri disputate în compania lui Fognini.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…