Turneul de la Indian Wells - Martina Hingis și Sania Mirza, învingătoare la dublu

Turneul de la Indian Wells - Martina Hingis și Sania Mirza, învingătoare la dublu

Perechea compusă din elvețianca Martina Hingis și indianca Sania Mirza a câștigat proba de dublu a turneului feminin de tenis de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, învingând în finală, cu 6-3, 6-4, cuplul rus Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, după o oră și 11 minute de joc.

Pentru Hingis (34 ani), fostă numărul unu mondial, acesta este al 42-lea titlu la dublu din cariera sa, pe parcursul căreia câștigat 9 turnee de Mare Șlem. Jucătoarea din Țara cantoanelor mai are în palmares 43 de titluri WTA la simplu, între care 7 de Grand Slam.

Hingis și Mirza au mai câștigat în trecut proba de dublu de la Indian Wells, dar cu partenere diferite. Elvețianca a făcut-o în 1999, alături de rusoaica Anna Kurnikova, iar Mirza în 2011, împreună cu Elena Vesnina, învinsa sa din finala disputată sâmbătă.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale