Un meci cu Steaua motivează orice jucător, susține antrenorul Oțelului Galați, Florin Marin

Un meci cu Steaua motivează orice jucător, susține antrenorul Oțelului Galați, Florin Marin

Antrenorul Oțelului Galați, Florin Marin, a declarat vineri într-o conferință de presă, la care a mai participat și portarul Dumitru Hotoboc, că speră să obțină puncte în meciul cu Steaua, mai ales că un joc cu echipa campioană motivează orice fotbalist. El a precizat că Oțelul va avea un meci greu la București, unde Steaua este favorită, dar gălățenii au obligația să depășească blocajul psihic în care se află și să-și valorifice șansele pe care le au.

"Chiar dacă Steaua nu traversează o perioadă foarte bună acum, este o echipă cu jucători de calitate, este campioana țării și liderul la zi, deci ne așteaptă un joc greu.

Vom face tot ce este posibil să jucăm fiecare meci la intensitate și să scoatem cât mai mult din fiecare joc. Steaua pornește favorită, dar și noi avem șansele noastre. Ar fi foarte important să câștigăm, pentru jucători, pentru moralul lor, pentru că acum există un blocaj psihic.

Am spera la salvarea de la retrogradare doar dacă am câștiga toate jocurile. Șanse teoretice sunt, noi trebuie să câștigăm din cele opt jocuri rămase minimum șapte, dar opt ca să fim siguri. Dar chiar și în aceste condiții îmi doresc cu Steaua și un rezultat de egalitate, numai să nu pierdem. Oricum, un joc cu Steaua motivează orice jucător", a spus Marin.

La rândul lui, portarul Dumitru Hotoboc a estimat că Oțelul nu are nimic de pierdut, ca atare trebuie să câștige punct sau puncte pe Arena Națională. "Va fi un meci foarte dificil, dar trebuie să abordăm meciul fără niciun stres, pentru că nu avem nimic de pierdut. Trebuie să facem tot posibilul să scoatem punct sau puncte", a spus jucătorul.

În meciul de duminică, din etapa a 27-a a Ligii I, Florin Marin nu îi poate folosi pe Dică, abia revenit la antrenamente după o accidentare, și Cristea și Moglan, accidentați.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro