A fost concediat pentru că i-a LIPIT şefului un bilet pe geamul biroului. Mesajul a ajuns VIRAL

A fost concediat pentru că i-a LIPIT şefului un bilet pe geamul biroului. Mesajul a ajuns VIRAL

Dragă şefă, învaţă să ajungi la timp...

El a povestit pentru Fox 17 ca a lucrat in schimbul trei si si-a asteptat seful, ca sa il inlocuiasca; cand persoana respectiva nu a aparut, Joe Blumm a vazut rosu in fata ochilor.

"Doamna sefa, invatati sa veniti la timp sau macar sa anuntati ca veti intarzia...", subliniaza Blumm in mesajul sau. "O ora de asteptare, fara niciun telefon - este inacceptabil! Dupa cum vedeti, usile sunt inchise. Am plecat acasa. Concediati-ma, daca asta doriti, dar sa nu uitati ca am plecat din cauza neglijentei DUMNEAVOASTRA", se spune in mesajul prezentat pe Manager.ro .

Sefa respectiva a declarat pentru Fox 17 ca a intarziat dupa ce a ratat alarma ceasului desteptator. De asemenea, Joe nu a anuntat-o, inainte sa lase mesajul si sa plece.

"Cred ca este un mesaj foarte amuzant", a spus Ryan Olthouse, care s-a oprit la pompa sa alimenteze si a citit mesajul de pe geam." Cei mai multi clienti ai benzinariei au fost de partea angajatului concediat.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...