Ababei, adjunctul Poliției Capitalei, ARESTAT PREVENTIV

Ababei, adjunctul Poliției Capitalei, ARESTAT PREVENTIV

 Roberto Ababei, fostul adjunct al şefului Poliţiei Capitalei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti nu este definitivă, dar este executorie. Hotărârea magistrașilor și poate si contestată la Curtea de Apel, anunță Mediafax. 

Roberto Ababei a fost eliberat,joi, din funcția de adjunct al Poliției Capitalei, ca urmare a reținerii. 

Roberto Ababei, adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, a fost reținut, miercuri seara, de procurorii DNA. El este suspectat că a luat mită 10.000 de euro de la administratorii unei firme care fusese controlată, promiţând că va interveni în sprijinul acestora la poliţişti de la Economic.

Potrivit unor surse judiciare, Ababei  le-ar fi promis administratorilor unei firme că va interveni la Serviciului de Investigare a Fraudelor economice pentru a stopa controlul la societatea respectivă.

Comisarul-șef de poliție Roberto-Ștefan Ababei a fost numit director general adjunct al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București în februarie 2013. Serviciul de Investigare a Fraudelor era în subordinea sa, spun sursele noastre.

Intre probe, în afară de filmarea momentului în care au fost lăsați banii, ar exista și interceptări, spun surse judiciare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”