Ababei, adjunctul Poliției Capitalei, ARESTAT PREVENTIV

 Roberto Ababei, fostul adjunct al şefului Poliţiei Capitalei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti nu este definitivă, dar este executorie. Hotărârea magistrașilor și poate si contestată la Curtea de Apel, anunță Mediafax. 

Roberto Ababei a fost eliberat,joi, din funcția de adjunct al Poliției Capitalei, ca urmare a reținerii. 

Roberto Ababei, adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, a fost reținut, miercuri seara, de procurorii DNA. El este suspectat că a luat mită 10.000 de euro de la administratorii unei firme care fusese controlată, promiţând că va interveni în sprijinul acestora la poliţişti de la Economic.

Potrivit unor surse judiciare, Ababei  le-ar fi promis administratorilor unei firme că va interveni la Serviciului de Investigare a Fraudelor economice pentru a stopa controlul la societatea respectivă.

Comisarul-șef de poliție Roberto-Ștefan Ababei a fost numit director general adjunct al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București în februarie 2013. Serviciul de Investigare a Fraudelor era în subordinea sa, spun sursele noastre.

Intre probe, în afară de filmarea momentului în care au fost lăsați banii, ar exista și interceptări, spun surse judiciare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

3 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

4 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

5 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …