Ababei, adjunctul Poliției Capitalei, ARESTAT PREVENTIV

Ababei, adjunctul Poliției Capitalei, ARESTAT PREVENTIV

 Roberto Ababei, fostul adjunct al şefului Poliţiei Capitalei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti nu este definitivă, dar este executorie. Hotărârea magistrașilor și poate si contestată la Curtea de Apel, anunță Mediafax. 

Roberto Ababei a fost eliberat,joi, din funcția de adjunct al Poliției Capitalei, ca urmare a reținerii. 

Roberto Ababei, adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, a fost reținut, miercuri seara, de procurorii DNA. El este suspectat că a luat mită 10.000 de euro de la administratorii unei firme care fusese controlată, promiţând că va interveni în sprijinul acestora la poliţişti de la Economic.

Potrivit unor surse judiciare, Ababei  le-ar fi promis administratorilor unei firme că va interveni la Serviciului de Investigare a Fraudelor economice pentru a stopa controlul la societatea respectivă.

Comisarul-șef de poliție Roberto-Ștefan Ababei a fost numit director general adjunct al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București în februarie 2013. Serviciul de Investigare a Fraudelor era în subordinea sa, spun sursele noastre.

Intre probe, în afară de filmarea momentului în care au fost lăsați banii, ar exista și interceptări, spun surse judiciare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...