ALERTĂ/Percheziții DNA la CJ Suceava, în București și alte două JUDEȚE

ALERTĂ/Percheziții DNA la CJ Suceava, în București și alte două JUDEȚE

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) efectuează joi percheziții la Consiliul Județean Suceava, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Publicația locală Monitorul de Suceava arată că sunt vizate mai multe birouri, inclusiv acela al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care, arată publicația citată, nu este în instituţie, fiind plecat la Bucureşti. Procurorii verifică achiziţiile de la această instituţie, inclusiv de la direcţia de drumuri judeţene din cadrul instituţiei. Conform informaţiilor sunt verificate şi actele legate de groapa de gunoi de la Moara.

Comunicatul DNA

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2003-2015.

În cursul zilei de 07 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații situate în municipiul București și județele Suceava, Botoșani și Iași, din care patru sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…