Anchetă la Floreasca în cazul infirmierei care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiță pe patul de spital

Anchetă la Floreasca în cazul infirmierei care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiță pe patul de spital

Conducerea Spitalului Clinic de Urgență Floreasca a anunțat marți că a suspendat contractul de muncă al unei infirmiere și a dispus verificări, după ce aceasta s-a fotografiat pe patul de spital alături de cântărețul Gabriel Cotabiță, imaginile apărând în presă.

"În urma informațiilor apărute în mass-media referitoare la pacientul Gabriel Cotabiță, conducerea Spitalului Clinic de Urgență București s-a autosesizat și a dispus constituirea unei comisii disciplinare în conformitate cu prevederile Codului muncii. În perioada derulării acestei investigații, contractul de muncă al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale. Totodată, a fost sesizat Consiliul de Etică al spitalului pentru a efectua verificările din zona de responsabilitate care îi revine. Concluziile comisiilor vor fi făcute publice de îndată ce cercetările se vor finaliza", se precizează într-un comunicat al Spitalului Floreasca.

Cântărețul Gabriel Cotabiță este internat după ce în luna mai a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de sport a unui hotel din Capitală. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

3 Adevăr, intoxicare? / Armele furnizate de către Occident nu vor ajuta Ucraina într-un eventual conflict cu Rusia

4 Încă un mesaj pro-Rusia de la vârful Germaniei!

5 Dar dacă George Simion o fi având și el aceeași misiune ca ăsta?