Aproape 300 de angajaţi ai Omniasig, audiaţi miercuri şi joi la sediul Poliţiei Române

Aproape 300 de angajaţi ai Omniasig, audiaţi miercuri şi joi la sediul Poliţiei Române

Aproape 300 de angajaţi ai Omniasig sunt audiaţi, miercuri şi joi, în ancheta privind falsificarea unor poliţe de asigurare facultative, potrivit unor oficiali ai Poliţiei Române.

Cei 291 de angajaţi Omniasig vor fi audiaţi, miercuri şi joi, la sediul Poliţiei Române, de către procurori şi ofiţeri ai Direcţiei de Investigare a Fraudelor.

Sursele citate au precizat că angajaţilor Omniasig suspectaţi în acest caz le vor fi aduse la cunoştinţă învinuirile.

Prejudiciul produs în acest caz a fost evaluat la aproximativ 400.000 de euro, dar anchetatorii suspectează că suma este mult mai mare.

Procurorii şi poliţiştii au făcut, în 14 mai, 49 de percheziţiile la sedii centrale şi la sucursale ale Omniasig din Bucureşti şi din toate judeţele, într-un dosar în care a fost începută urmărirea penală pentru abuz în serviciu şi fals intelectual. Anchetatorii au ridicat atunci înscrisuri şi au audiat mai multe persoane.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...