Argeș: Deținuți din 12 penitenciare participă la un campionat de șah organizat la Mioveni

Argeș: Deținuți din 12 penitenciare participă la un campionat de șah organizat la Mioveni

Persoane private de libertate din 12 penitenciare participă, vineri, la prima ediție a Campionatului Național de Șah pentru Deținuți, desfășurat în orașul Mioveni din județul Argeș.

În competiție s-au înscris deținuți care execută condamnări în penitenciarele Arad, Bacău, Colibași, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Găești, Iași, Jilava, Mărgineni, Ploiești, Târgu Jiu și Timișoara.

Evenimentul este organizat de Penitenciarul Colibași, în parteneriat cu Asociația Sportivă Clubul Elisabeta Polihroniade, Clubul Sportiv Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, Centrul Cultural și Școala Gimnazială "Liviu Rebreanu" din Mioveni.

"Derularea unor astfel de manifestări urmărește exersarea de către deținuți a unor conduite care să faciliteze dezvoltarea personală și reintegrarea socială, precum și promovarea în comunitate a unei imagini pozitive a sistemului penitenciar", a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibași, inspectorul Mihaela Stanciu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e