Argeș: O cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat la Lunca Corbului

Argeș: O cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat la Lunca Corbului

Traficul rutier pe DN 65, între Pitești și Slatina, a fost oprit, joi, în zona localității argeșene Lunca Corbului, unde s-a răsturnat o cisternă încărcată cu GPL.

"Traficul rutier este oprit pe DN 65 Pitești — Slatina, în afara localității Lunca Corbului, la kilometrul 94, din cauza unei autocisterne care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Din primele informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în urma accidentului, șoferul autocisternei a rămas încarcerat în cabină. Conform acelorași surse, zona accidentului a fost izolată, existând pericol de explozie.

UPDATE ORA 13.37 Argeș: O cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat la Lunca Corbului


O cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat joi în localitatea argeșeană Lunca Corbului, la locul accidentului fiind trimise mai multe ambulanțe și echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Din primele informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în urma accidentului șoferul autocisternei a rămas încarcerat în cabină.

Conform acelorași surse, zona accidentului a fost izolată, existând pericol de explozie.

AGERPRES / (AS — autor: George Onea, editor: Adrian Drăguț)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 Așa o fi?