Avocat Udrea: În dosar sunt menționate zeci de nume de politicieni de top cu sume propuse a fi încasate

Avocat Udrea: În dosar sunt menționate zeci de nume de politicieni de top cu sume propuse a fi încasate

Marius Striblea, unul dintre avocații Elenei Udrea, a susținut, joi, că în dosarul în care clienta sa a fost reținută ''sunt menționate zeci de nume de politicieni de top, cu sume propuse a fi încasate''.

El a precizat că pentru apărarea Elenei Udrea există o strategie și argumente, dar a refuzat să le aducă la cunoștință, explicând că altfel le-ar face atacabile înainte de depunerea contestației.

În ceea ce privește ultimul mesaj afișat pe pagina de socializare a Elenei Udrea, Striblea a spus că nu are cunoștință, dar că probabil o persoană din echipă face postările. În context, el a subliniat că fostul ministru nu are nici telefon și nici acces la internet.

'Nu s-a mai adus niciun argument și se pare că în esență, în raport de acuzațiile care se aduc în acest dosar, singura sa vină este că a fost soția lui Dorin Cocoș. (...) Nu este foarte simplu să treci peste asemenea momente, dar dna Udrea, zic eu, gestionează cu putere, cu hotărâre, această situație și este hotărâtă să lupte pentru libertatea ei. (...) Da, au mai fost vizite, probabil imediat după momentul încarcerării. Din câte știu are dreptul la o vizită pe săptămână, probabil mâine. Nu cunosc cine se ocupă de afacerile Elenei Udrea. (...) Cu ocazia audierii s-a apărat pentru fiecare capăt de acuzație în parte. Este important că sunt menționate zeci de nume de politicieni de top, cu sume presupuse a fi încasate (...), dar nu au fost chemați nici măcar să dea cu subsemnatul sau să li se aducă la cunoștință vreo învinuire'', a mai spus avocatul.

Pe de altă parte, el a susținut că Udrea este optimistă și a reafirmat că în acest caz nu există niciun fel de probă, doar suspiciuni.

''Acest caz a fost construit doar pe denunțuri făcute de cei care au înțeles să se apere în acest mod ca să-și salveze carierele, libertatea, familia. Noi afirmăm că nu există probe care să susțină acuzarea'', a adăugat el, punctând în același timp că fostul ministru ''nu a denunțat pe nimeni''. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 VIDEO Scene de comedie de la instruirea noilor recruți ruși!