Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, a anunțat public, duminică, faptul că Mircea Lucescu este prioritatea Rapidului. Finanțatorul spune că legendarul antrenor va avea control total la echipă.

Mircea Lucescu nu a mai antrenat de când s-a despărțit de Dinamo Kiev. Foto EPA EFE

Mircea Lucescu este așteptat să dea un răspuns în cursul săptămânii viitoare. „Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist . Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League. Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

I-a propus lui Lucescu un proiect pe termen lung

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture. Ar însemna o garanție a performanței , o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a declarat Dan Șucu, pentru Fanatik .

Acționarul giuleșttenilor a continuat: ”Cu o asemenea personalitate lângă noi avem garanția că putem pleca pe un drum bun și pe partea sportivă. Vedem ce va fi zilele următoare, dar vă asigurăm, lucrăm doar pentru binele Rapidului”.

George Copos, rugat să facă lobby

Dan Șucu încearcă să-l convingă pe Mircea Lucescu și prin intermediul lui George Copos, fostul patron al giuleștenilor. „L-am rugat și pe domnul George Copos să ne dea o mână de ajutor dată fiind relația specială dintre cei doi. Domnul Copos mi-a promis că se va implica și va vorbi cu domnul Lucescu pentru binele Rapidului. Ne dorim ca Mircea Lucescu să vină la Rapid, dar evident, decizia finală îi aparține domniei sale”, a mai spus Șucu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

5 O știre pozitivă despre România