ULTIMA ORĂ La solicitarea familiei, Florin Piersic a fost adus cu o aeronavă SMURD la București și va fi internat la „Matei Balș”

ULTIMA ORĂ La solicitarea familiei, Florin Piersic a fost adus cu o aeronavă SMURD la București și va fi internat la „Matei Balș”

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, informează surse G4Media.

UPDATE

Actorul va fi adus la București cu un avion SMURD, care era implicat într-o misiune la un exercițiu NATO, desfășurat în Ungaria.

”În aceste momente, avionul SMURD nr. 1123 execută o misiune secundară, pentru transportul unui pacient cu afecțiuni cardiace de la Cluj-Napoca la București.

La primirea solicitării, avionul SMURD se afla implicat în exercițiul NATO „Vigorous Warrior 2024”, desfășurat în Ungaria”, anunță IGSU.

În jurul orei 19:15, aeronava a decolat din zona de desfășurare a exercițiului, respectiv Baza Aeriană Pápa din Ungaria către Cluj-Napoca.

Știrea inițială:

Transferul s-a făcut la solicitarea familiei. Este posibil ca zilele următoare să fie dus la un spital din străinătate.

Este în stare stabila, conștient, vorbește. A fost decizia lui și a familiei, împreună cu familia au discutat cu doctorii, cei de la Cluj au discutat cu cei de la Balș. La Balș va continua tratamentul, e tratament cu antibiotice și va rezolva și problema cu proteza de la genunchi, precizează sursele G4Media.

Actorul era marți într-o stare bună, internat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, după ce duminică a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme”, a declarat, marţi, pentru Agerpres, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Rusia, oameni buni...

5 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei