Avocată din Timişoara, prinsă în flagrant în timp ce lua 12.000 de lei mită

Avocată din Timişoara, prinsă în flagrant în timp ce lua 12.000 de lei mită

O avocată din Timişoara a fost prinsă, luni, de procurorii DNA în timp ce primea 12.000 de lei de la un bărbat căruia îi promisese că va rezolva, împreună cu judecătorii, mai multe dosare aflate pe rolul instanţelor din municipiu.

Avocată din Timişoara, prinsă în flagrant în timp ce lua 12.000 de lei mită (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Procurorul - şef al DNA din Timişoara, Tamaş Schiffbeck, a declarat corespondentului MEDIAFAX că o avocată din Baroul Timiş a fost prinsă în flagrant, luni, în timp ce primea 12.000 de lei de la un bărbat, într-un restaurant din centrul oraşului, aceasta fiind a treia tranşă din suma totală care urma să fie încasată de femeie.

"Avocata a pretins unei persoane, sub pretextul că transmite mai departe la un magistrat, suma de 16.500 de lei, din care astăzi (luni- n.r.) a luat 12.000 de lei. În alte două rânduri luase deja câte o mie de lei din suma cerută", a declarat Schiffbeck.

Conform sursei citate, avocata i-a promis bărbatului care i-a dat banii că îi va aranja cu judecătorii sentinţe favorabile în mai multe dosare aflate pe rolul instanţelor de judecată din Timişoara.

Avocata a fost dusă la audieri la sediul DNA Timişoara, fiind cercetată pentru trafic de influenţă. Dacă va fi găsită vinovată, femeia va fi reţinută, apoi prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

3 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

4 De citit!

5 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!