Băiat de 15 ani, aflat în tabără în stațiunea Crivaia, găsit decedat în camera de hotel

Băiat de 15 ani, aflat în tabără în stațiunea Crivaia, găsit decedat în camera de hotel

Un băiat în vârstă de 15 ani din Corabia, județul Olt, care se afla în tabără în stațiunea Crivaia, județul Caraș-Severin, a fost găsit decedat duminică dimineața în camera de hotel. La fața locului s-au deplasat echipe ale IPJ Caraș-Severin, procurori și Inspecția Muncii, care anchetează împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Cu o zi înainte, băiatul și o colegă a sa și-au sărbătorit ziua de naștere, ocazie cu care gazdele le-au oferit tort și suc și a fost organizat un foc de tabără, povestesc surse din anturajul copilului.

Acesta a mers la culcare, fără a acuza vreo durere, spune medicul însoțitor. Dimineața, adolescentul a fost găsit decedat în camera de hotel.

Potrivit medicului care însoțea grupul, băiatul ar fi avut ceva probleme de sănătate în ciclul primar, fapt pentru care mai bine de un an a fost școlarizat la domiciliu, însă, pe parcursul excursiei, nu a prezentat niciun simptom de boală.

Băiatul a terminat clasa a VIII-a cu media 8,50, în ciclul gimnazial acesta având rezultate foarte bune. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...