Botoșani: Peste 200 de tineri protestează în Piața Revoluției

Botoșani: Peste 200 de tineri protestează în Piața Revoluției

Peste 200 de persoane au participat, miercuri seară, la o manifestație în Piața Revoluției din municipiul Botoșani în semn de solidaritate cu victimele incendiului de vineri seară din Clubul Colectiv din București.

LIVE UPDATE Manifestație în Piața Universității; a doua zi de proteste după tragedia din Colectiv


Protestatarii, în majoritate tineri, cer reformarea și responsabilizarea clasei politice, considerând că demisia Guvernului nu este suficientă pentru a se întâmpla acest lucru. Ei au afișat bannere cu mesaje de genul: 'Clasa politică/ Gașca penală de hoți/ Trădători de țară/ Ne vor vinde pe toți !', 'Jos șobolanii ! /Generația tânără vine cu deratizarea', 'Bine ați venit în România ! /La noi s-a investit prostia', 'În amintirea celor care s-au zbătut în acea închisoare de flăcări', 'Am votat pentru 300 de parlamentari. Este voința poporului'.

'Am ieșit în stradă pentru că îmi doresc o altfel de Românie, nu una condusă de politicieni corupți și iresponsabili. Doresc mai mult respect față de cetățean', a declarat unul dintre manifestanți.

Pe lângă cei aproximativ 250 de cetățeni, în Piața Revoluției au fost dispuse și importante forțe de ordine, fără însă a fi fost înregistrate incidente.

AGERPRES /(A—autor: Cristian Lupașcu, editor: Mihai Simionescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”