Botoșani: Peste 200 de tineri protestează în Piața Revoluției

Botoșani: Peste 200 de tineri protestează în Piața Revoluției

Peste 200 de persoane au participat, miercuri seară, la o manifestație în Piața Revoluției din municipiul Botoșani în semn de solidaritate cu victimele incendiului de vineri seară din Clubul Colectiv din București.

LIVE UPDATE Manifestație în Piața Universității; a doua zi de proteste după tragedia din Colectiv


Protestatarii, în majoritate tineri, cer reformarea și responsabilizarea clasei politice, considerând că demisia Guvernului nu este suficientă pentru a se întâmpla acest lucru. Ei au afișat bannere cu mesaje de genul: 'Clasa politică/ Gașca penală de hoți/ Trădători de țară/ Ne vor vinde pe toți !', 'Jos șobolanii ! /Generația tânără vine cu deratizarea', 'Bine ați venit în România ! /La noi s-a investit prostia', 'În amintirea celor care s-au zbătut în acea închisoare de flăcări', 'Am votat pentru 300 de parlamentari. Este voința poporului'.

'Am ieșit în stradă pentru că îmi doresc o altfel de Românie, nu una condusă de politicieni corupți și iresponsabili. Doresc mai mult respect față de cetățean', a declarat unul dintre manifestanți.

Pe lângă cei aproximativ 250 de cetățeni, în Piața Revoluției au fost dispuse și importante forțe de ordine, fără însă a fi fost înregistrate incidente.

AGERPRES /(A—autor: Cristian Lupașcu, editor: Mihai Simionescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina