Bruno Roche, Moisescu și Semenescu, citați la DNA pentru extinderea acuzațiilor

Fostul director francez al Apa Nova București, Bruno Roche, și oamenii de afaceri Vlad Moisescu și Ovidiu Semenescu au fost citați joi la DNA Ploiești, surse judiciare declarând că procurorii le vor aduce la cunoștință noi acuzații în dosarul Apa Nova.

Semenescu și Moisescu s-au prezentat deja la DNA, acesta din urmă afirmând la ieșire că procurorii au extins cercetările în cazul său și pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Inițial, Vlad Moisescu era urmărit penal pentru trafic de influență în acest dosar.

Omul de afaceri Ovidiu Semenescu era urmărit inițial pentru trafic de influență și cumpărare de influență, iar la ieșirea de la DNA a refuzat să facă declarații cu privire la noile acuzații care i se aduc.

Potrivit surselor judiciare, la DNA Ploiești mai este așteptat și Bruno Roche, fost director general al Apa Nova București în perioada 2008-2013, acuzat în acest dosar de cumpărare de influență. De asemenea, avocații suspectului Laurent Lalague se vor prezenta la sediul DNA Ploiești pentru ca procurorii să le comunice decizia de extindere a acuzațiilor cu privire la clientul lor. Lalague, care până în acest moment nu s-a prezentat la audieri la DNA, a fost director general al Apa Nova București în perioada septembrie 2013-iunie 2015. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică