Buzău: Două persoane dispărute, după ce barca în care se aflau împreună cu alte trei s-a răsturnat

Buzău: Două persoane dispărute, după ce barca în care se aflau împreună cu alte trei s-a răsturnat

Două persoane sunt date dispărute, sâmbătă după-amiază, după ce barca în care se aflau, împreună cu alte trei persoane, pe râul Buzău s-a răsturnat în dreptul localităţii buzoine Moşeşti, comuna Robeasca.

Buzău: Două persoane dispărute, după ce barca în care se aflau împreună cu alte trei s-a răsturnat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Din primele date furnizate de primarul comunei Robeasca, Domnica Vlad , în barcă se aflau cinci persoane, unele tinere, iar la un moment dat, din motive deocamdată necunoscute, ambarcaţiunea s-a răsturnat.

Sursa citată a precizat că trei dintre cele cinci persoane au fost salvate, celelalte două persoane fiind date dispărute.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD, dar şi pompieri şi echipaje de căutare, care cercetează zona în care s-a răsturnat barca.

În ultimele ore, în judeţul Buzău a plouat abundent, afluenţii Buzăului mijlociu şi inferior din judeţul Buzău fiind, potrivit hidrologilor, sub avertizare cod galben de inundaţii.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii continuă căutările pentru găsirea celor două persoane dispărute.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro