Cei șapte violatori din Văleni, la Curtea de Apel Iași, unde se judecă legalitatea arestării lor

Cei șapte violatori din Văleni, la Curtea de Apel Iași, unde se judecă legalitatea arestării lor

Cei șapte tineri din Văleni, județul Vaslui, acuzați de viol și lipsire de libertate, au ajuns la Curtea de Apel Iași, unde se judecă legalitatea măsurii arestării preventive luată pe numele lor de către Judecătoria Vaslui. Mașina cu care aceștia au fost transportați de la Penitenciarul Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, pe Bulevardul Păcurari.

'Cei șapte tineri au fost transferați într-o mașină a Penitenciarului Iași și transportați la Curtea de Apel', a declarat pentru AGERPRES șeful penitenciarului, Marius Vulpe.

Pe 17 august, Judecătoria Vaslui a dat sentința în cazul celor șapte violatori din Văleni. Boicu Ionuț Bogdan (21 ani) — a fost condamnat la 5 ani și 8 luni închisoare cu executare; Burada Silviu (21 ani) — 8 ani și 4 luni închisoare cu executare; Burlacu Paul Andrei (28 ani) — 7 ani închisoare cu executare; Surleac Ioan (20 ani) — 5 ani și 8 luni închisoare cu executare; Bolboceanu Petrică (23 ani) — 7 ani de închisoare cu executare; Rotaru Alin Dumitru (18 ani) — 5 ani și 8 luni închisoare cu executare; Avădanei Silviu (22 ani) — 7 ani închisoare cu executare.

De asemenea, instanța, prin această hotărâre de fond, i-a obligat pe violatori, în solidar, să plătească victimei suma de 50.000 lei, despăgubiri morale. În aceeași zi, judecătorul a decis înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv. Această măsură a fost pusă în aplicare imediat după pronunțarea instanței. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

4 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

5 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD