Chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, prins în flagrant când primea mită

Chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, prins în flagrant când primea mită

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au dispus, marti, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Streian Caius-Glad, medic in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, medicul a fost prins in flagrant in timp ce lua o transa din banii pretinsi.

"Din probatoriul administrat in cauza pana la acest moment al urmaririi penale a rezultat faptul ca in data de 9 noiembrie inculpatul, in calitate de medic in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, a primit de la o persoana denuntatoare suma de 1.000 de lei pentru a efectua o interventie chirurgicala unui apartinator al sau.

In dimineata de 10 noiembrie, inculpatul a chemat respectiva persoana si i-a comunicat ca starea de sanatate a apartinatorului sau este foarte grava, iar interventia ce urmeaza a fi efectuata este foarte scumpa, astfel ca suma de 1.000 de lei este insuficienta, pretinzand inca 5.000 lei.

Marti dupa amiaza, la solicitarea inculpatului, persoana denuntatoare i-a remis suma de 3.000 de lei din cei 5.000 de lei pretinsi, acesta fiind surprins in flagrant", arata comunicatul parchetului Parchetului de pe langa CAT.

In documentarea activitatii infractionale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucratorilor de politie din cadrul D.G.A. Timis.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA