Cioloș: Am făcut un calendar etapizat pe buget cu obiectivul de a-l finaliza și adopta până în jurul datei de 10 decembrie

Premierul Dacian Cioloș a anunțat sâmbătă că a fost făcut un calendar "etapizat" de discuție pe buget, cu obiectivul de a-l finaliza și adopta până în jurul datei de 10 decembrie.

"Noi ne-am făcut un calendar etapizat de discuție pe buget, cu obiectivul de a finaliza și de a adopta acest buget până în jurul datei de 10 decembrie. Deci, în această primă etapă discutăm deocamdată de alocările bugetare, plafoanele bugetare pe diferitele ministere și apoi o să discutăm și de cifrele, de calculele privind veniturile și vizavi de legislația deja adoptată și ce putem acoperi", a afirmat prim-ministrul într-o conferință de presă.

El a mai anunțat că luni după-amiază va avea loc o nouă întâlnire informală a Guvernului la Palatul Victoria în care ministrul de Finanțe va veni cu o analiză.

"Deci, noi am luat un proiect de buget care a fost lăsat de fostul guvern în Ministerul Finanțelor. În prima ședință de guvern miniștrii au solicitat un timp de răgaz să-și analizeze prioritățile pentru anul care vine, inclusiv priorități cu un posibil impact bugetar. Le-am dat termen până duminică seara să își clarifice aceste proiecte cu care vor să vină în bugetul pentru 2016. Și luni după-amiază vom avea din nou o întâlnire informală de guvern aici, la Palatul Victoria, în care doamna ministru de Finanțe va veni cu o primă analiză a acestor solicitări și a ceea ce era deja prevăzut în buget pentru alocările bugetare pe ministere, acele așa-zise plafoane bugetare pe ministere (...)", a explicat Dacian Cioloș, referindu-se la proiectul de buget pe anul viitor. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

3 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!