Cluj: Ancheta DNA vizează un medic de la Institutul Oncologic, dar și Secția de Oncologie a Spitalului Județean

Cluj: Ancheta DNA vizează un medic de la Institutul Oncologic, dar și Secția de Oncologie a Spitalului Județean

Percheziția procurorilor DNA de la Cluj a vizat un cabinet medical și un medic din cadrul Institutului Oncologic "Ion Chiricuță", a confirmat Patriciu Achimaș, managerul instituției. Acesta a declarat marți că ancheta vizează o singură persoană, însă nu a dat alte detalii privind identitatea acestuia.

"După ora 11,30 a avut loc o percheziție din partea DNA la Institutul Oncologic care a vizat un cabinet medical și o singură persoană, un medic, care își desfășoară activitatea în cadrul institutului. Am luat la cunoștință de percheziție, dar nu știu ce vizează aceasta. Institutul Oncologic nu este implicat în această urmărire penală. Nu știu dacă s-au ridicat documente, nu pot spune despre cine este vorba", a spus Achimaș.

De asemenea, alte percheziții ale procurorilor DNA au vizat, tot la Cluj, Secția de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca. Managerul SCJU, Petrică Șușcă, a confirmat derularea cercetărilor în cadrul spitalului, dar a spus că nu are informații despre obiectul cercetărilor.

Procurorii DNA efectuează marți percheziții în 61 de locații situate în municipiul București și în județele Ilfov, Sibiu, Mureș, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Timiș, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2012-2015.

Acțiunea vizează persoane fizice, clinici oncologie din cadrul spitalelor județene Sibiu, Zalău, Târgu Mureș, CJAS Sălaj, Institutul Oncologic "Ion Chiricuță", Spitalul de zi Cluj-Napoca, Cabinetul Oncologic situat la mansarda Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, precum și firme și distribuitori de medicamente pentru cancer. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…