Cluj: Trei dintre deținuții evadați din arestul IPJ au fost prinși

Cluj: Trei dintre deținuții evadați din arestul IPJ au fost prinși

Trei dintre deținuții care au evadat sâmbătă seară din arestul IPJ Cluj au fost prinși de polițiști.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că până acum au fost prinși Daniel Baciu (16 ani), Claudiu Botorea (36 de ani) și Tiberiu Lăcătuș (22 de ani), în timp ce Alexandru Bartuș (32 de ani) este căutat în continuare.

Același surse au declarat că doi dintre evadați au fost prinși în zona gării clujene iar al treilea, în zona centrală a orașului.

Patru persoane au evadat sâmbătă seară din arestul IPJ Cluj iar sute de polițiști și jandarmi au pornit pe urmele lor , organizând filtre în oraș și în județ.

Același surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că bărbații au evadat din arestul IPJ prin forțarea unui grilaj și pe fondul neglijenței polițiștilor care îi supravegheau.

Unul dintre ei a fost cercetat în stare de arest pentru tentativă de omor iar ceilalți trei erau cercetați pentru furt calificat.

În cauză s-a deschis o anchetă pentru evadare, în cazul celor patru bărbați, și pentru neglijență în serviciu, în cazul polițiștilor care îi aveau în pază.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante