Comisarul-şef de la Poliţia Timiş prins când primea mită 4.000 de euro, arestat preventiv

Comisarul-şef de la Poliţia Timiş prins când primea mită 4.000 de euro, arestat preventiv

Comisarul-şef de la Poliţia Judeţeană Timiş prins în flagrant în timp ce primea mită 4.000 de euro pentru a da o soluţie favorabilă într-un dosar a fost arestat preventiv, sâmbătă.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Timiş, pe numele comisarului şef de poliţie Armando Ţurai a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat că a primit mită 4.000 de euro.

Decizia Tribunalului Timiş nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Timişoara.

Avocatul lui Ţurai, Carin Antonescu, a declarat, după aflarea deciziei Tribunalului Timiş în cazul clientului său, că acesta a recunoscut în faţa instanţei că a acceptat să i se pună în portbagajul maşinii o sumă de bani, dar că el nu a solicitat aceşti bani.

Procurorul-şef al DNA Timişoara, Tamaş Schiffbeck, declara, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că poliţistul, care lucrează la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Poliţia Judeţeană Timiş, a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 4.000 de euro de la o persoană căreia i-a promis că "îi va rezolva un dosar".

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii