Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Dancu: Pinalti ar putea fi reţinut

Avocatul lui Gheorghe Ștefan, Cătălin Dancu, a declarat luni că edilul municipiului Piatra Neamț este acuzat de trafic de influență și spălare de bani, adăugând că după terminarea tuturor audierilor se poate pune în discuție și situația unor rețineri.

''Se discută de transferuri în sarcina lui Gheorghe Ștefan de 4 milioane de euro, operațiuni financiare care ar fi fost făcute în vederea susținerii acestor proiecte de susținere a licențelor Microsoft. Am fost rugat, pentru că eu mai am o anchetă, să mă reîntorc, întrucât discuțiile vor merge până spre seară. (...) Cred că vor fi aduși toți cei care au legătură cu toate tranzacțiile și transferurile ce fac obiectul dosarului. Procurorul mi-a confirmat că după terminarea tuturor audierilor se poate pune în discuție și această situație (n.r. — a reținerii). Așa că trebuie să fim pregătiți'', a afirmat Cătălin Dancu, la intrarea în sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Avocatul a spus că nu cunoaște care este structura învinuirilor pentru celelalte persoane aduse la audieri și că urmează să vadă la finalul audierilor care sunt punctele de vedere ale acestora.

Dancu a precizat că toți avocații sunt prezenți și că primarul de la Piatra Neamț este pregătit dacă se pune problema de reținere.

Întrebat dacă s-a comunicat deja că vor fi rețineri, apărătorul lui Gheorghe Ștefan a răspuns: "Exact, și urmează să se desfășoare activități care au scopul final propunerea de reținere și ulterior de arestare preventivă. (...) Sunt foarte multe companii, societății, foarte multe discuții și urmează să vedem dosarul și după ce îl citim, o să avem date mai multe".

Gheorghe Ștefan a fost adus luni dimineață la DNA pentru a fi audiat în dosarul Microsoft.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se pregătește în PSD? Firea, întâlnire de taină cu Viorica Dăncilă! Ce pun la cale? Dragnea, pe făraș?

2 EXPLOZIV! Augustin Zegrean: Modificarea Codurilor penale transformă România într-un paradis al infractorilor …

3 BREAKING Modificările CRIMINALE ale Codurilor penale au fost adoptate de Camera Deputaților, forul decizional!…

4 ALERTĂ Ei sunt cei 181 de nenorociți care-au votat Codurile Penale prin care infractorii politici scapă de puș…

5 Informație. Dragnea îl trimite pe Florin Iordache judecător la CCR! Iordache, singura propunere a PSD!

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Câți oameni a doborât Van Damme în toate filmele sale? Cineva a numărat :)