DGPMB: Bărbatul găsit mort în portbagajul unui autoturism este sirianul Saleh Moustafa

DGPMB: Bărbatul găsit mort în portbagajul unui autoturism este sirianul Saleh Moustafa

Bărbatul găsit mort miercuri seară în portbagajul unui autoturism parcat pe șoseaua Pantelimon este cetățeanul sirian Saleh Moustafa, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB), Bogdan Ghebaur. "În urma autopsiei, s-a stabilit identitatea bărbatului. El este cetățeanul sirian Saleh Moustafa, urmează ca în urma expertizei să fie stabilite cauzele decesului și împrejurările în care s-a produs acesta", a precizat Bogdan Ghebaur.

Potrivit unor surse judiciare, în urma autopsiei nu s-ar fi găsit semne de violență pe corpul victimei. Aceleași surse au explicat că bărbatul a fost declarat dispărut de la începutul anului.

La investigarea cauzei participă Parchetul de pe lângă Tribunalul București, Serviciul Omoruri, Direcția de Investigații Criminale și Direcția de Operațiuni Speciale de cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Saleh Moustafa a fost colaborator al uneia dintre firmele grupului Perla Majestic SA. Potrivit unui comunicat, societatea își exprimă regretul față de acest eveniment tragic.

"Considerăm că organele abilitate ale statului român vor investiga operativ și vor identifica vinovații acestei oribile crime, care a șocat în același timp opinia publică românească", se arată în comunicat.

Haj Saleh Moustafa se afla pe teritoriul României de aproximativ 20 de ani, era căsătorit cu o româncă și avea un copil în vârstă de nouă ani. El era absolvent al Universității Politehnica din București, precizează Perla Majestic SA.

Cadavrul acestuia a fost găsit miercuri seară într-o geantă aflată în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, lângă Secția 9 de Poliție din București.

Haj Saleh Moustafa fusese dat dispărut din luna ianuarie, după ce nu mai fusese văzut din luna decembrie 2014. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei