DIICOT: Traficant de droguri arestat preventiv; aproape 28 kg de cannabis cultivate în curtea unui imobil

DIICOT: Traficant de droguri arestat preventiv; aproape 28 kg de cannabis cultivate în curtea unui imobil

DIICOT informează, vineri, că Paul Adrian Roșca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc după ce a cultivat, în scop de comercializare, aproape 28 kg cannabis în curtea unui imobil de pe raza localității Nadab, județul Arad.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis vineri AGERPRES, procurorii de la Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea lui Paul Adrian Roșca, iar Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a acestuia.

Procurorii au constatat că, în acest an, el a cultivat, fără drept, în scop de comercializare, cantitatea de 27,6 kg cannabis (masă brută) în curtea unui imobil de pe raza localității Nadab, județul Arad.

"Din cercetările efectuate în cauză a rezultat ca inculpatul a comercializat drogurile de risc mai multor consumatori de pe raza municipiului Arad", mai susțin anchetatorii.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, iar suportul de specialitate asigurat de către Departamentul de Informații și Protecție Internă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

2 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

3 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

4 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

5 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”