DIICOT: Traficant de droguri arestat preventiv; aproape 28 kg de cannabis cultivate în curtea unui imobil

DIICOT: Traficant de droguri arestat preventiv; aproape 28 kg de cannabis cultivate în curtea unui imobil

DIICOT informează, vineri, că Paul Adrian Roșca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc după ce a cultivat, în scop de comercializare, aproape 28 kg cannabis în curtea unui imobil de pe raza localității Nadab, județul Arad.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis vineri AGERPRES, procurorii de la Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea lui Paul Adrian Roșca, iar Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a acestuia.

Procurorii au constatat că, în acest an, el a cultivat, fără drept, în scop de comercializare, cantitatea de 27,6 kg cannabis (masă brută) în curtea unui imobil de pe raza localității Nadab, județul Arad.

"Din cercetările efectuate în cauză a rezultat ca inculpatul a comercializat drogurile de risc mai multor consumatori de pe raza municipiului Arad", mai susțin anchetatorii.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, iar suportul de specialitate asigurat de către Departamentul de Informații și Protecție Internă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

5 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?