DNA: Percheziții în București și județele Mureș, Brașov și Prahova

Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție efectuează joi 9 percheziții în București și județele Mureș, Brașov și Prahova, dintre care una la sediul unei instituții publice iar restul, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Potrivit unor surse judiciare, au loc percheziții la Ministerul Agriculturii în legătură cu fapte privind târgul Indagra de la Romexpo din noiembrie 2014 iar implicați ar fi secretarul de stat Nagy Peter Tamas și secretarul general Virgil Găman.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada octombrie — decembrie 2014.

În cursul zilei de 8 ianuarie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în mun. București și județele: Mureș, Brașov și Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

2 Alertă, pesedist în delir! Deputatul Mitralieră: „Ca medic, vă spun că prin termoscanare se accesează toate da…

3 ULTIMA ORĂ / Focar de coronavirus la unul dintre cei mai mari producători de înghețată din România. 27 de angaja…

4 BREAKING Primele imagini din „oaza de relaxare” a lui Dragnea de pe insula Belina, unde mergeau liderii PSD l…

5 Birchall o pune la punct pe judecătoarea PSD, care, mințind, a luat apărarea CCR și a criticat CEDO, în cazul …

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația