DNA: Percheziții în București și județele Mureș, Brașov și Prahova

DNA: Percheziții în București și județele Mureș, Brașov și Prahova

Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție efectuează joi 9 percheziții în București și județele Mureș, Brașov și Prahova, dintre care una la sediul unei instituții publice iar restul, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Potrivit unor surse judiciare, au loc percheziții la Ministerul Agriculturii în legătură cu fapte privind târgul Indagra de la Romexpo din noiembrie 2014 iar implicați ar fi secretarul de stat Nagy Peter Tamas și secretarul general Virgil Găman.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada octombrie — decembrie 2014.

În cursul zilei de 8 ianuarie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în mun. București și județele: Mureș, Brașov și Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /