Doi tineri au decedat după ce au consumat un nou drog

Doi tineri au decedat după ce au consumat un nou drog

Medicii și polițiștii din Reșița se află în alertă, după ce, în ultimele trei zile, doi tineri au decedat, după ce ar fi consumat un nou drog, de fapt, un amestec de substanțe stupefiante, extrem de periculos.

 Doi tineri de 21 și 25 de ani au pierit la distanță de câteva ore după ce ar fi consumat câte o doză dintr-un nou tip de drog apărut pe piață, scrie expressdebanat.ro

Un al treilea a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița și a fost salvat în ultimul moment de către doctori. Mulți alți tineri consumatori de astfel de substanțe interzise au căzut din picioare și au fost la un pas de stop cardiac.

Persoane din anturajul celor care s-au stins au confirmat pentru anchetatori că tinerii erau cunoscuți drept consumatori de cannabis și etnobotanice.

Potrivit sursei citate, acasă la  unul dintre cei decedați s-ar fi găsit un amestec de amfetamine cu etnobotanice.

Medicii reșițeni atenționează: "Este vorba despre doi tineri decedați. Unul, de 25 de ani, a fost adus decedat de la domiciliu la UPU, și altul, de 21 de ani, care a murit la UPU, cu stop cardio-respirator de etiologie neprecizată. La autopsie, nu s-a găsit nimic care să incrimineze până acum decesul. S-au recoltat probe pentru examenele toxicologice, dar rezultatul îl primim de abia în două luni. În total, au fost trei băieți cu suspiciune de intoxicație de etnobotanice. Consumul de etnobotanice în cantități mari poate să ducă la intoxicație, urmată de stop cardio-respirator, deci deces. Tinerii consumatori trebuie să știe că din asta se moare! Din această intoxicație cu etnobotanice se moare, deși atunci când esti tânăr nu iei în calcul acest aspect, al morții", a declarat pentru expressdebanat Dumitru Secasan, directorul Spitalului Judetean Resita.

O anchetă se află în derulare, polițiștii încercând să afle cu precizie care sunt drogurile consumate de tinerii care au decedat.

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc